Echolink

Er du ikke qrv på Echolink, kan du se litt på lenker nedenfor.

For å starte laster du ned programmet her: http://www.echolink.org/

Hvis du har en Mac istedetfor en PC, kan du laste ned og installere EchoMac.

For å få tilgang med passord, må du bevise at du har amatørlisens, se her. http://www.echolink.org/validation/ Her må du nok scanne lisensen din eller ta et bilde å laste opp.

Alt fungerer sikkert ikke med en gang, men det er som alt annet, man må finne ut av lydsettinger- og åpne udp port i modem/router og man må åpne samme porter i sin brannmur (les hjelpefil, eller få hjelp av noen andre).

Hvis du installerer echolink på telefonen, får du ikke problem med alle disse settingene, du trenger da bare å laste ned programmet i menyen Market på din telefon. (skriv Echolink i søk- så finner du programmet du skal laste ned) Programvare og bruk er gratis, men du må betale for datamengden du overfører via telenettet., med dagens rimelige telefonabb som inkluderer en del data er dette ikkke noe ekstrakostnad hvis du bruker Echolink av og til.

EchoLink for iPhone er en utgave av EchoLink programvaren som kjører på en iPhone eller iPod touch . Hvis du eier en av disse enhetene, og er en validert EchoLink bruker, kan du få tilgang til EchoLink systemet fra nesten hvor som helst der WiFi-nettverk er tilgjengelig. Hvis du har en iPhone, kan du også bruke den til å få tilgang EchoLink over mobildatanettverket (3G eller EDGE) nettverk. EchoLink for iPhone er tilgjengelig gratis fra Apples App Store.

LA3SHA, JAN. 2013.

Legg igjen en kommentar